VIGTIGT - VI LEJER KUN UD TIL KUNDER I VESTSJÆLLAND
Skarridsøgade 39 B 4450 Jyderup
59 25 10 99

Leje af TV

Vi har et fint udvalg af TV, som kan lejes for en fast pris. Vælg en af vores muligheder herunder, eller hold øje med vores specielle tilbud.
Se udlejningsområde

TV 32" - 43"

4K, Ultra HD, Smart TV
Apps: Netflix, HBO Max, Disney,
Prime Video, TV2 Play, Viaplay, SkyShowTime
RKI ingen hindring
Lej et TV 32" - 43"

TV 50"

4K, Ultra HD, Smart TV
Apps: Netflix, HBO Max, Disney,
Prime Video, TV2 Play, Viaplay, SkyShowTime
RKI ingen hindring
Lej et TV 50"

TV 55" - 65"

4K, Ultra HD, Smart TV
Apps: Netflix, HBO Max, Disney,
Prime Video, TV2 Play, Viaplay, SkyShowTime
RKI ingen hindring
Lej et TV 55" - 65"

Tv til leje i flere størrelser

Overvejer du leje af tv frem for at skulle købe det? Hos EL 99 ApS kan vi tilbyde udlejning af tv. Vores forretning ligger i Jyderup.

(Lige over for stationen.)

​Herfra hjælper vi lokale og beboere fra Mørkøv, Svebølle, Svinninge og omegn, når de søger leje af tv. Vi kan dog hjælpe dig, uanset hvor du bor på Vestsjælland.

​Vi kan tilbyde leje af tv af høj kvalitet. Vi ved, kvaliteten er vigtig for dig. Derfor har vi gjort ekstra meget ud af, at du kan foretage leje af tv, hvor kvaliteten er i orden.

Det sikrer nemlig dig en bedre oplevelse, når du skal se tv. Selvom du benytter dig af leje af fjernsyn, behøver det derfor langt fra at være et kompromis, når det kommer til kvaliteten.

​Find et tv, der passer til dit behov

Hos EL 99 ApS har vi et stort udvalg, når det kommer til leje af tv. Vi har samlet en masse forskellige varianter og størrelser. Det betyder, at du kan leje den model, der passer perfekt til dit behov.

Det er især størrelsen på tv’et, hvor der kan være mange forskellige behov.

​​Det afhænger selvfølgelig af, om det skal være til stuen, soveværelset eller et helt andet rum. Derudover afhænger det også af størrelsen på rummet. Vi kan tilbyde leje af tv til ethvert behov. Vi har nemlig både små og store tv.

​Ønsker du at leje en spil konsol, er der også mulighed for det. Vi tilbyder udlejning af alverdens former for elektronik til hjemmet.

​Vi kan tilbyde udlejning af fjernsyn til dig

Vi tilbyder leje af tv til dig, der gerne vil slippe for at skulle bruge en masse penge på at købe et nyt tv nu og her. Vi har gjort det nemt og billigt for dig at leje et tv.

​Skal vi hjælpe dig med at finde det rette tv til dit behov? Giv os et kald på telefon 59 25 10 99, eller skriv en e-mail til info@el99.dk.

Eller udfyld kontakt formularen.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram