VIGTIGT - VI LEJER KUN UD TIL KUNDER I VESTSJÆLLAND
Skarridsøgade 39 B 4450 Jyderup
59 25 10 99

Lej hvidevarer

Hos EL 99 finder du mange forskellige hvidevarer til leje. Herunder finder du de forskellige valgmuligheder, hvor du både kan kontakte os for mere info, men også se hvad vi har af specielle udvalg.
Se udlejningsområde

Støvsuger

(Pose/Robot/Stang støvsuger)
RKI ingen hindring
Lej en støvsuger

​Mikroovn

​Mikroovn og kombiovn
RKI ingen hindring
Lej en mikroovn

Miniovn

Miniovne, flere typer
RKI ingen hindring
Lej en miniovn

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner i flere størrelser
RKI ingen hindring
Lej en køkkenmaskine

Husholdnings-maskiner til leje

Står du og mangler en maskine til husholdningen, og vil leje frem for at købe? Hos EL 99 ApS kan vi tilbyde udlejning af støvsuger, mikroovn(kombiovn, miniovn) til køkkenmaskiner og kaffemaskiner af den højeste kvalitet. Vores forretning ligger i Jyderup. (Lige midt i centrum over for stationen.)

​Herfra hjælper vi lokale og beboere fra Kalundborg, Snertinge, Hørve, Føllenslev og omegn, når de søger leje af støvsugere, køkkenmaskiner m.m. Vi servicere dig dog, uanset hvor du bor på Vestsjælland.

​Leje af støvsuger.

Vi kan tilbyde leje af støvsugere af høj kvalitet. Kvaliteten er vigtig for os og dig. Hos EL 99 sætter vi fokus på støvsugerens sugeevne, om den er lydsvag og energivenlig. Dog finder du både stickvac, robot-støvsugere og den "almindelige" støvsuger i både den dyre og den billige ende af skalaen, som kan lejes hos os.

Leje af mikroovn, miniovn eller kombi-ovn

I køkkenet findes mange brugbare maskiner. Hos EL 99 kan du f.eks. leje en microovn, en miniovn. Eller lej en kombiovn, hvor du både har muligheden for mikroovn, grill og varmluft. Vi har helt sikkert en ovn der passer til dit behov og både i den høje og lave prisklasse.

Køkkenmaskine udlejning

Køkkenmaskinen har mange former, funktioner og meget tilbehør. Hos os finder vi sammen en maskine der passer til dit køkken, der kan røre, blende, snitte og spare dig for en masse tid. Lej en ny og funktionel køkkenmaskine hos EL99.

​Lej din næste kaffemaskine

Kaffemaskiner af forskellige typer, leder du efter en kaffemaskine der brygger kaffen hurtigt, eller en Moccamaster med to varmelegemer som holder kaffen varm. Måske vil en luksus, som autosluk tiltale dig, så kan du leje kaffemaskinen hos os. Er du til de lidt større modeller, lejer vi også fuldautomatisk kaffemaskiner ud.

​​Vi tilbyder leje af køkkenmaskine til dig, der gerne vil slippe for at skulle bruge en masse penge på at købe en ny køkkenmaskine nu og her. Vi har gjort det nemt og billigt for dig at leje en køkkenmaskine .

​Skal vi hjælpe dig med at finde den rette køkkenmaskine til dit behov? Giv os et kald på telefon 59 25 10 99, eller skriv en e-mail til info@el99.dk.
Eller udfyld kontakt formularen.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram